Bebisbubbla

Dagarna tycks smälta samman med varandra och tiden rinner iväg. Det känns helt ofattbart att vi redan har varit hemma från BB i över en vecka! Jag kan verkligen inte förstå vart tiden tar vägen..
 
Så, hur spenderar vi våra dagar? Well.. Hampus sover större delen av dygnet, han vaknar i princip bara när han är hungrig, vilket är ungefär varannan eller var tredje timme. Däremellan ligger han antingen i sitt baby nest mellan oss i soffan eller i famnen hos någon av oss. Ganska många blöjbyten blir det också, vi har förbrukat hela tre (!) blöjförpackningar sedan vi kom hem. 
 
Hampus har även haft en del besök, både hans mormor, farmor, farfar, faster, morbror med flickvän, moster och två kusiner har varit här och hälsat på. Imorgon kommer även en av hans farbröder förbi och säger hej! De dagarna vi inte har haft besökare har vi varit ute och promenerat med barnvagnen. Även i den sover han som en stock och verkar njuta av den friska luften. Annars gör vi inte så himla mycket men tiden flyter på ändå. Himla mysigt har vi det iallafall jag och mina fina pojkar, och jag njuter av varenda sekund!
 
 

RSS 2.0